De basis van onze goede hondenbrokken

Hoogwaardige zalm, kalkoen of kip.

Dierlijke eiwitten zijn goed voor onze hond. Dat weten we inmiddels allemaal. En daarom is dat ook een van de basisonderdelen van onze brokken. Ze bevatten van nature hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om een goede gezondheid van de hond te kunnen behouden.

De basis

Hoogwaardige zalm, kalkoen of kip.

Dierlijke eiwitten zijn goed voor onze hond. Dat weten we inmiddels allemaal. En daarom is dat ook de basis van onze brokken. Ze bevatten van nature hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om een goede gezondheid van de hond te kunnen behouden.

Waardevolle koolhydraten

Havermout 

Natuurlijke bron van vitamines, mineralen en Beta-glucanen voor verbetering van het immuunsysteem en goed voor hart en bloedvaten

Mais

Licht verteerbare 

bron van natuurlijke koolhydraten.

Zorgt voor goede energie en balans

Bruine rijst

Bruine rijst is een belangrijke bron van ijzer, fosfor, magnesium en vitamine B. Extra vezels voor een goede spijsvertering

De kracht van de natuur

Aromatische peterselie

Helpt het immuunsysteem te verbeteren, en versterkt de werking van de lever en de nieren waardoor ze beter gaan functioneren, en bevorderd de aanmaak van ijzer. 

Krachtige Cranberry

Natuurlijke bron van vitamine C en rijk aan anti-oxidanten en heeft een positief effect op blaas en urinewegen. 

Zuiverende brandnetel

Staat bekend om zijn helende en zuiverende eigenschappen. Heeft een positief effect op huidontstekingen en huiduitslag. 

Essentiële vetzuren

Essentieel voor een goed werkend afweersysteem, en een gezonde huid en vacht. Zuivere zalmolie bevat veel EPA en DHA. Vetzuren die een hond nodig heeft maar zelf niet aan kan maken.

Krachtige Pre - en Probiotica

Bron van natuurlijke plantaardige vezels en levende Lacto-bacillen voor een verbetering van de natuurlijke darmflora. Gezonde darmen zijn essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van je hond. Deze 2 krachtige ingrediënten zorgen voor een goede vaste ontlasting

Glucosamine en Chondroitine

Helpt honden vitaal te bewegen en stimuleert de aanmaak van gewrichtsvloeistof. Heeft een positief effect op honden met (aanleg) voor Artrose.