"Ik weet nog heel goed hoe ik mij voelde toen ik voor de zoveelste keer met Scotty, rillend op mijn schoot en gewikkeld in een handdoek, bij de dierenarts in de wachtkamer zat mijzelf vragend wat ik toch verkeerd had gedaan nu hij voor de zoveelste keer ziekteverschijnselen vertoonde die we steeds maar niet goed konden thuis brengen." 


En steeds weer was de uitkomst hetzelfde: "tja mevrouw het is niet echt iets ernstigs maar wat het wel is weten we eigenlijk ook niet. Misschien een eliminatiedieet ( hebben we gedaan maar met een duur dierenartsvoer waar juist grondstoffen inzaten waar Scotty niet tegen kon!) of anders gaan we proberen met tabletten of spuiten zijn klachten te onderdrukken".  


Je kunt begrijpen dat de moed me steeds in de schoenen zakte. Ik wilde helemaal geen symptoom bestrijding! Ik wilde dat de oorzaak gevonden werd en we zo Scotty van zijn klachten konden afhelpen zodat hij weer vol energie was om te spelen en te rennen en niet lusteloos in zijn mandje lag wat hij nu wel deed.


Enige tijd ging zo voorbij tot het moment dat Scotty wel ernstige ziekteverschijnselen vertoonde: niet meer willen eten, koorts en zichtbaar een pijnlijke buik had. Helaas bleek dat Scotty een ernstige chronische darmontsteking had die het slijmvlies en de darmen maandenlang had aangetast. We hebben hem met spoed nog laten opereren maar enkele maanden daarna moesten we hem toch in liefde loslaten….


Dit alles is inmiddels ruim 20 jaar geleden en was er toen nog niet veel bekend over goede hondenbrokken. De grote marktleiders in hondenvoeding waren er alleen maar om hun eigen portemonnee te vullen en niet zozeer om de levenskwaliteit van honden te waarborgen. Inmiddels is er een enorme verbetering gekomen door wettelijke eisen maar nog steeds zijn er veel fabrikanten in hondenvoeding die het niet zo serieus nemen met het aanbieden van goede hondenbrokken.


En dit is nu precies de reden dat wij onze eigen goede hondenbrokken hebben ontwikkeld. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of de hondenbrokken die je geeft wel goed voor jouw hond zijn.  Maar vooral ook willen we voorkomen dat jij hetzelfde door moet maken als wij met onze lieve Scotty.


Lime Tree Brox is een eerlijke en heerlijke goede hondenbrok zonder fancy verpakking, dure marketing of andere opsmuk. Want daar gaat het bij ons niet om. Het gaat om wat er IN de brok zit en wat het voor jouw hond doet! Wil jij ook het allerbeste voor jouw hond? Begin dan bij het begin: het geven van goede hondenbrokken.

Het is onze missie het welzijn van jouw hond te verbeteren door het aanbieden van goede hondenbrokken en hondensnacks. Een mooier eerbetoon aan Scotty hadden wij ons niet kunnen wensen!


Het superteam van goede hondenbrokken.nl

Smoks

CEO

Chef kwaliteitscontrole en daarnaast zorgt hij elke dag op kantoor voor een knuffel, lekkere wandeling en een lach! 

Onmisbaar in ons team!

Gerben

Logistiek en transport

Gerben zorgt ervoor dat jouw hond zo snel mogelijk dat allerlekkerste hondenbrokken in zijn bakje heeft liggen!

Monique

Voedingsadvies

Wanneer jouw hond klachten heeft, zal Monique via een holistische manier met je meekijken en je een passend advies geven! 

Sabine

Chef gezonde snacks

Sabine zorgt ervoor dat naast de goede hondenbrokken er ook voldoende goede hondensnacks voor jouw hond zijn!

Jaren geleden zijn wij eerst begonnen met onze speciaalzaak voor diervoeding. Diervoeding voor alle dieren zoals honden, katten, paarden, kippen, schapen, koeien en geiten. Maar daarnaast hebben we dus inmiddels een eigen webshop voor onze goede hondenbrokken! Ontstaan uit pure passie voor het aanbieden van goede en gezonde diervoeding voor alle dieren! Het is een hele eer dat wij en onze goede hondenbrokken al zoveel honden en hondenbaasjes mochten helpen! 

 

Door diverse opleidingen en jarenlange ervaring in de diervoedingsbranche, zijn we nu in staat anderen te helpen. 

Als jij merkt dat jouw hond last heeft van deze symptomen, kunnen wij  je misschien helpen. Deze klachten kunnen namelijk gerelateerd zijn aan het voedings- en verzorgingspatroon van je hond. Door inzicht te krijgen in jouw hond, zijn symptomen en de onderliggende oorzaken, kunnen we samen het patroon doorbreken en de klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen!

 

Puur uit onze passie voor honden is Lime Tree Brox | goede hondenbrokken.nl  ontstaan. Na de nare ervaring van ons eerste hondje Scotty is het voor ons een super gevoel een hondenbrok gemaakt te hebben die eerlijk en ook nog eens heerlijk is!

Gewoon een hele goede hondenbrok, zonder opsmuk en poespas. Want daar houden we niet van. Bij ons in de Achterhoek zeggen we vaak: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. En dit zegt precies hoe wij erin staan.

Wil je weten wat wij voor jou en jouw hond kunnen doen?

Download onze checklist voor meer inzicht in de klachten van jouw hond of vraag een gratis voedingsadvies bij Monique met jouw hond aan.