Havermout in hondenbrokken

Onze krachtpatser: Havermout

Havermout is een prachtig oer-graan dat wij graag gebruiken in onze hondenbrokken.  Het bevat een natuurlijke bron van vitamines en mineralen en  Beta-glucanen. Beta-glucanen zorgen voor een verbetering van het immuunsysteem, hart -en bloedvatenstelsel van de hond.

Een positieve groei van de goede darmbacteriën

Doordat de haver ontsloten is bestaat het uit verteerbare en niet verteerbare vezels.  Deze vezels zorgen voor een positieve groei van de goede darmbacteriën waardoor de darmflora verbeterd wordt. Havermout staat bekend om zijn langdurige verzadigingsgevoel en het reguleren van een stabiel bloedsuikerspiegel.  Ideaal voor honden die altijd honger hebben.

Het spijsverteringsstelsel van honden kunnen niet goed overweg met tarwegranen

Daarnaast is het een prachtige bron van koolhydraten. In veel brokken worden nog tarwegranen gebruikt als koolhydraatbron. Maar bewezen is dat het spijsverteringsstelsel van honden niet goed overweg kan met tarwegranen. Een hond kan hierdoor veel klachten ontwikkelen zoals jeuk, allergie, diarree en verharen. Wij hebben voor onze Lime Tree Brox hondenvoeding daarom bewust gekozen om géén tarwegranen te gebruiken, maar onze brokken Glutenvrij te maken.

Kortom:

  • Voor honden die allergisch zijn voor tarwegranen zijn brokken met Havermout een uitstekende vervanger
  • Bevat veel oplosbare en oplosbare vezels die de darmwerking bevorderen. Verminderd winden laten bij de hond
  • Zorgt voor een goede spijsvertering en verzadigd gevoel; ideaal bij hongerige honden.
  • Bevat veel vitamine B, zink, ijzer, koper en foliumzuur.
  • Zorgt voor een goede glanzende vacht
  • Verhoogd de productie van rode bloedcellen en stimuleert een goede bloedsomloop.

Een oer-graan met al zijn goede eigenschappen , zonder negatieve bijwerkingen hoort in Lime Tree Brox.  De kracht van de natuur aangevuld met alleen de allerbeste ingrediënten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen