Tarwegraanvrij

Ontsloten havermout, bruine rijst en mais

Zuiver en eerlijk

Geen vulling maar voeding

De basis

Hoogwaardige zalm, kalkoen of kip.

Dierlijke eiwitten zijn goed voor onze hond. Dat weten we inmiddels allemaal. En daarom is dat ook de basis van onze brokken. Ze bevatten van nature hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om een goede gezondheid van de hond te kunnen behouden.

De kracht van de natuur

Smakelijke peterselie:

Helpt het immuunsysteem te verbeteren, en versterkt de werking van de lever en de nieren waardoor ze beter gaan functioneren, en bevorderd de aanmaak van ijzer. 

Zuiverende Brandnetel:

Staat bekend om zijn helende en zuiverende eigenschappen. Heeft een positief effect op huidontstekingen en huiduitslag. 

Krachtige Cranberrie:

Natuurlijke bron van vitamine C en rijk aan anti-oxidanten en heeft een positief effect op blaas en urinewegen. Omega 3 vetzuren


Essentieel voor een goed werkend afweersysteem, en een gezonde huid en vacht. Zuivere zalmolie bevat veel EPA en DHA. Vetzuren die een hond nodig heeft maar zelf niet aan kan maken maar erg belangrijk voor een goede conditie!

Pre- en Probiotica


Bron van natuurlijke plantaardige vezels en levende Lacto-bacillen voor een verbetering van de natuurlijke darmflora van je hond.. Gezonde darmen zijn essentieel voor een goede gezondheid en vitaliteit van je hond. Deze 2 krachtige ingrediënten zorgen samen voor een goede darmflora wat resulteert in een goede vaste ontlasting.

Pas wanneer je investeert in voeding in plaats van vulling, bespaar je wat je lief is!

Een gezonde binnenkant is een gezonde buitenkant.