De basis

Kip, kalkoen of zalm Hoogwaardige zuivere dierlijke eiwitbron

Tarwegraanvrij

Ontsloten havermout, bruine rijst en mais verkleinen de kans op voedingsallergieën

Zuiver en eerlijk

Alleen de allerbeste natuurlijke grondstoffen zijn goed genoeg voor onze brokken.

Goede hondenbrokken versus vers vlees

Zoals gezegd zijn wij zeker ook voorstander van vers vlees. Maar de overtuiging dat hondenbrokken helemaal niet goed voor honden zouden zijn, betwisten wij.

En wel om de volgende redenen:

Juiste hoeveelheden vitamines en mineralen

In onze hondenbrokken zitten de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen die een hond nodig heeft. Zonder deze verliest het immuunsysteem zijn kracht. Bij sommige vers vleessoorten zijn deze niet toegevoegd en de waardoor tekorten kunnen ontstaan.

Vocht is geen voeding

Vers vlees bestaat voor 60-70% uit vocht, wat geen voedingsstof is. Dit wordt met de urine uitgescheiden, waardoor er weinig ontlasting overblijft. Onze brokken zijn 100% voeding en bevatten geen grote hoeveelheden vocht, waardoor er meer reststoffen overblijven. Maar meer reststoffen betekent niet slechtere opneembaarheid van de voeding.

Belangrijke vetzuren

Essentiële vetzuren zijn onontbeerlijk voor onze honden. Ze kunnen ze zelf niet aanmaken en moeten dus toegevoegd worden. In vers vlees zitten geen vetzuren verwerkt i.v.m. het bederven hiervan. Wanneer je geen vetzuren toevoegt, krijgen honden alsnog klachten van huid en vacht. Ook bij het geven van vers vlees. In onze brokken wordt daarom zuivere zalmolie ( Omega 3) toegevoegd.Natuurlijke vezels

In vlees ontbreken plantaardige vezels die een hondendarm nodig heeft om goed te kunnen functioneren. In onze brokken zijn natuurlijke vezels verwerkt, evenals een goede pro-biotica die zorgen voor een optimale darmflora. Een goede gezondheid van je hond begint bij gezonde darmen.

Lime Tree Brox

Geen vulling, maar voeding. De kracht van de natuur - samen met alleen de allerbeste ingrediënten - vormen samen onze goede hondenbrokken. Zuiver en eerlijk. Zodat je weet wat je geeft. 

Lime Tree Brox | Goede hondenbrokken