Onze slechte eters eten weer!

Schapendoezen staan over het algemeen bekent als slechte/ karige eters. Zo ook onze Sepp en Finnley! Sinds een paar maanden zijn we naast vers vlees overgestapt op de Lime Tree Brox Sensitive. Deze brok accepteren ze en ze eten er nog eens heel smakelijk van! Als we met een nieuwe zak brokken thuis komen zijn ze er niet bij weg te slaan.

Marga Berendsen

Testimonials

 • Geen oorontsteking en jeuk meer! “Onze lieve Bliss had vanaf pup af aan last van oorontstekingen, jeuk, irritatieplekjes en schilfers. Toen we hoorden dat de problemen van het voer zou kunnen komen was nog niet eerder benoemd. Sinds we Lime Tree brox gebruiken zijn de klachten van Bliss verdwenen!"
 • Onze hond krabt veel minder en heeft geen hotspots meer! Heerlijke brokjes, er wordt 2x daags kwispelend voor de bak gewacht. Dit terwijl we voorheen kipfilet door de brokken moesten doen om hem aan het eten te krijgen. Sinds de overstap naar LimeTreeBrox krabt onze hond veel minder en heeft hij geen hotspots meer!
 • Akeelah smult ervan! De overgang van de brokken van de fokker naar de Lime Tree brokken verliep prima. Onze lieve Akeelah vindt de brokken erg lekker, de vacht glanst mooi en ze blijft in de groei mooi in balans. Zeker een aanrader! Silvia Rietberg
 • Bliss
 • Bentley
 • Silvia Rietberg

Prachtige vacht en goede ontlasting!

Zijn vacht is weer als vanouds en hij zit weer lekker in zijn vel. Vanaf zijn geboorte heeft Sjef al (zeer) gevoelige darmen! Als hij maar iets anders dan zijn brok at was hij al aan de diarree. Totdat hij Lime Tree Brox voorgeschoteld kreeg. Hij was altijd al dol op brokken, maar nu is hij er DOL (in hoofdletters!) op! Daarnaast heeft hij eindelijk veel minder last van zijn darmen, heeft nauwelijks nog diarree en zit hij veel beter in zijn vel (zowel letterlijk als figuurlijk!) Win-win-win situatie! Grote poot van (dankbare) Sjef

Mariska Monteban

Testimonials

 • Onze honden van Pup tot Senior krijgen deze geweldige brok! Wij fokken met het ras Bedlington Terrier. Als kennelhouder zijn we altijd op zoek naar het beste voor onze honden. Zo zijn we uiteindelijk bij Lime Tree Brox uitgekomen. Een natuurlijke voeding zonder rare toevoegingen en met grote tevredenheid krijgen al onze honden van pup tot senior deze brokken!
 • Onze lieve Terveurense herder Saathi is erg gevoelig op de maag, en had met veel brokken last van spugen en / of diarree. Sinds we overgestapt zijn op Lime Tree Brox zijn deze problemen sterk verminderd! Ook heeft hij een prachtige volle vacht hiervan gekregen en eet zijn bak nu wel helemaal op. Wij zijn zeer tevreden! Fam. Schreurs
 • Eindelijk geen diarree meer! Mila was best snel aan de diarree en was een slechte eter. Lime tree brox bracht daar direct verandering in. Door de goede samenstelling haalt ze enorm veel voeding uit de brokken zodat ze er niet eens heel veel per dag van hoeft te eten en ook nog eens weinig ontlasting! Wij zijn enthousiast en willen echt niets anders meer!
 • Maarten ten Brink
 • Fam. Schreurs
 • Shauni Kuijk